প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২২ বৰ্ষৰ কমনৱেল্থ গেমছত মহিলাৰ জেভেলিন থ্ৰ’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অন্নু ৰাণীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2022 6:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২২ বৰ্ষৰ কমনৱেল্থ গেমছত মহিলাৰ জেভেলিন থ্ৰ’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অন্নু ৰাণীক অভিনন্দন জনাইছে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“অন্নু ৰাণী এগৰাকী উল্লেখযোগ্য খেলুৱৈ। তেওঁ অতি ধৈৰ্য প্ৰদৰ্শন কৰিলে আৰু সৰ্বোচ্চ দক্ষতা দেখুৱালে৷ তেওঁ জেভেলিনত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে মই আনন্দিত হৈছো৷ তেওঁক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিলো। অনাগত বছৰবোৰতো তেওঁ পাৰদৰ্শিতা দেখুৱাই থাকিব বুলি মই নিশ্চিত। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Annu Rani for winning the Bronze medal in Women’s Javelin Throw at CWG 2022
07 AUG 2022 6:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Annu Rani for winning the Bronze medal in Women’s Javelin Throw at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Annu Rani is remarkable athlete. She displayed great resilience and showed topmost skills. I am glad that she has won a Bronze medal in Javelin. Congratulations to her. I am certain she will continue to excel in the coming years. #Cheer4India”