প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অন্নু রানিবু সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপীগী জেভেলিন থ্রোদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 6:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্নু রানিবু কমনৱেল্থ গেম্স, ২০২২দা নুপীগী জেভেলিন থ্রোদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“অন্নু রানি অসি য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা এথলেতনি। মহাক্না য়াম্না ইচং থৌনা অমসুং ময়ামদগী থৌইদোক-হেন্দোক্না হৈথোই-শিংথোইবা উৎখি। মহাক্না জেভেলিনদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকখিবা অসিদা ঐহাক্না য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। মহাকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি। লাক্কদবা চহিশিং অসিদা মহাক্না মখাতানা ময়ামদগী মীথোই-মীহেনখিগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ। . #Cheer4India ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Annu Rani for winning the Bronze medal in Women’s Javelin Throw at CWG 2022
07 AUG 2022 6:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Annu Rani for winning the Bronze medal in Women’s Javelin Throw at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Annu Rani is remarkable athlete. She displayed great resilience and showed topmost skills. I am glad that she has won a Bronze medal in Javelin. Congratulations to her. I am certain she will continue to excel in the coming years. #Cheer4India”