কম্যুনিকেসন অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়
হর ঘর তিরঙ্গা
পোস্ত ওফিসশিংনা জাতিগী ফিরালবু লুপা ২৫দা য়োল্লি; হায়রিবা ফিরালশিং অসি অথিনমল অমত্তা লৌদনা থিনবীরি
মীয়াম্না জাতিগী ফিরালবু ইপোস্ত ওফিস পোর্তেলগী খুত্থাংদা ওনলাইন্দগী লৈবীবা য়াগনি
দিপার্তমেন্ত ওব পোস্তনা মীয়ামদা মখোয়গী ওনলাইন ওর্দরশিংবু ফিরাল মতম চানা য়ৌহল্লকপা য়ানবগীদমক ১২ ওগস্ত ২০২২গী অহিং নোংয়াই মমাংদা তৌবীনবা হায়জরক্লি
10 AUG 2022 2:07PM by PIB Imphal
জাতিগী ফিরালবু লৈবাক অসিগী চাউথোকচবা পোকচরিবা মীয়ামদা লায়না ফংহন্নবগীদমক লৈবাক শীনবা থুংবদা লৈরিবা পোস্ত ওফিসশিংনা জাতিগী ফিরালবু লুপা ২৫দা য়োল্লি। মীওই মশীং য়াম্লবা কয়ানা ইপোস্ত ওফিসকী পোর্তেল ( https://www.epostoffice.gov.in/ProductDetails/Guest_productDetailsProdid=ca6wTEVyMuWlqlgDBTtyTw== ) গী খুত্থাংদা ওনলাইন্দা ফিরাল ওর্দর তৌনরি।
দি.ও.পি.না অসিগুম্বা ফিরালশিং অসিবু অথিনমল অমত্তা লৌদনা লৈবাকসিদা লৈবা এদ্রেক্সস অমহেক্তদা থিনবীরি। জাতিগী ফিরাল অসিবু মতম চানা য়ৌহল্লকপা য়ানবগীদমক ১২ ওগস্ত ২০২২গী অহিং নোংয়াই মমাংদা ময়াম্না ওর্দর তৌবীয়ু।

Ministry of Communications
HAR GHAR TIRANGA
Post offices sell National Flags @Rs 25; These flags are delivered without taking any delivery charges
Citizens may buy National Flags online through ePost office portal
Department of Posts request citizens to place their online orders well before 12th August 2022 midnight for timely delivery of flags
10 AUG 2022 2:07PM by PIB Delhi
In order to ensure easy availability of National flags to the proud citizens of the country, the Post Offices across the country are selling National Flags @ Rs. 25/-. A large number of citizens are also ordering flags online through the ePost Office portal ( https://www.epostoffice.gov.in/ProductDetails/Guest_productDetailsProdid=ca6wTEVyMuWlqlgDBTtyTw== ).
DoP is delivering such flags without taking any delivery charges, to any address within the country. In order to ensure timely delivery of National Flags ordered online, citizens are requested to kindly place their online orders well before 12th August 2022 midnight.