প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শরত কমলবু তেবল তেন্নিসকী নুপাগী সিঙ্গল্সতা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 AUG 2022 7:52PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শরত কমলবু বর্মিংঘাম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা তেবল তেন্নিসকী নুপাগী সিঙ্গল্সতা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“@sharathkamal1গী গোল্দ মেদলবু পুৱারীদা অখন্নবা থৌওং অমা ওইনা নিংশিংনহৌরগনি। মহাক্না খাঙবা কনবা, ৱাখল চেৎপা অমসুং নীংহন্নবা লৈতবগী পাঙ্গল উৎখি। মহাক্না মশান্না অসিদা থোইদোক হেন্দোক্না হৈ-শিংবগী মতৌসু উৎখি। মেদল অসিদি ভারতকী তেবল তেন্নিসকী অচৌবা ইথিল অমনি। মহাকপু থাগৎচরি অমসুং মহাক্না মায় পাকপা ওইসনু। #Cheer4India."

Prime Minister's Office
PM congratulates Sharath Kamal for winning Gold Medal in Men's Singles Table Tennis
08 AUG 2022 7:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sharath Kamal for winning Gold Medal in Men's Singles Table Tennis at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Gold medal by @sharathkamal1 will be recorded in history as a very special one. He has shown the power of patience, determination and resilience. He also demonstrated great skills. This medal is a big boost for Indian Table Tennis. Congrats and best wishes to him. #Cheer4India."