ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡାରେ ଲଗାତାର ତୃତୀୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ବଜରଙ୍ଗ ପୁନିଆଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 AUG 2022 11:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡାରେ ଲଗାତାର ତୃତୀୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ବଜରଙ୍ଗ ପୁନିଆଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ୨୦୨୨ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ରେ ୬୫ କିଲୋଗ୍ରାମ କୁସ୍ତିରେ ବଜରଙ୍ଗ ପୁନିଆ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଦକ୍ଷ ବଜରଙ୍ଗ ପୁନିଆ ସ୍ଥିରତା ଏବଂ ଉତ୍କର୍ଷ ସହିତ ସମକକ୍ଷ । ସେ ବର୍ମିଂହାମ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ରେ ଏକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଛନ୍ତି । ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜିରେ ଲଗାତାର ଭାବେ ତୃତୀୟ ପଦକ ଜିଣିଥିବାରୁ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ କୀର୍ତ୍ତିମାନ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ତାଙ୍କର ଆବେଗ ଏବଂ ଆତ୍ମବିଶ୍ୱାସ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ ଅଟେ । ମୋର ସର୍ବଦା ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Bajrang Puniya for winning his third consecutive Commonwealth Games Medal
05 AUG 2022 11:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bajrang Puniya for winning his third consecutive Commonwealth Games medal. Bajrang Puniya clinched the Gold medal in 65 kg wrestling at CWG, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“The talented Bajrang Puniya is synonymous with consistency and excellence. He wins a Gold at the Birmingham CWG. Congratulations to him for the remarkable feat, his 3rd consecutive CWG medal. His spirit and confidence is inspiring. My best wishes always.”