Prime Minister's Office
PM congratulates Bajrang Puniya for winning his third consecutive Commonwealth Games Medal
05 AUG 2022 11:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bajrang Puniya for winning his third consecutive Commonwealth Games medal. Bajrang Puniya clinched the Gold medal in 65 kg wrestling at CWG, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“The talented Bajrang Puniya is synonymous with consistency and excellence. He wins a Gold at the Birmingham CWG. Congratulations to him for the remarkable feat, his 3rd consecutive CWG medal. His spirit and confidence is inspiring. My best wishes always.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বজ্রং পুনিয়াবু থংন-থংননা অহুম্লকশুবা কম্মনৱেল্থ গেম্সকী মেদল লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
05 AUG 2022 11:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বজ্রং পুনিয়াবু থংন-থংননা অহুম্লকশুবা কম্মনৱেল্থ গেম্সকী মেদল লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। বজ্রং পুনিয়ানা সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ৬৫ কাংলুপকী রেস্তলিংদা সনাগী তক্মান ফংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"হৈথোই শিংথোইরবা বজ্রং পুনিয়া হনবা লৈতবা অমসুং মীথোই মীহেনবা হায়বদুমক্নি। মহাক্না বর্মিংঙম সি.দব্ল্যু.জি.দা সনাগী তক্মান লৌখ্রে। সি.দব্ল্যু.জি.দা মেদল অহুম্লক থংন-থংননা লৌরকখিবা অসিগুম্বা তানফম অমা য়ৌরকপসিগীদমক মহাক্কী মফমদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। মহাক্কী থৌনা অমসুং থাজবনা ইথিল কয়া পীরি। মতম চুপ্পদা ঐহাক্না য়াইফবতা ওইরসনু হায়না ফোংদোকচরি।"