Prime Minister's Office
PM congratulates Bajrang Puniya for winning his third consecutive Commonwealth Games Medal
05 AUG 2022 11:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bajrang Puniya for winning his third consecutive Commonwealth Games medal. Bajrang Puniya clinched the Gold medal in 65 kg wrestling at CWG, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“The talented Bajrang Puniya is synonymous with consistency and excellence. He wins a Gold at the Birmingham CWG. Congratulations to him for the remarkable feat, his 3rd consecutive CWG medal. His spirit and confidence is inspiring. My best wishes always.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কমনৱেলথ গেমছত একেৰাহে তৃতীয়বাৰৰ বাবে পদক অৰ্জন কৰা বজৰং পুনিয়াক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 AUG 2022 11:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে একেৰাহে তৃতীয়বাৰৰ বাবে কমনৱেলথ গেমছত পদক লাভ কৰা বজৰং পুনিয়াক অভিনন্দন জনাইছে। বজৰং পুনিয়াই চিডব্লিউজি, ২০২২ ত মল্লযুঁজৰ ৬৫ কেজিত সোণৰ পদক লাভ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
“প্ৰতিভাৱান বজৰং পুনিয়া ধাৰাবাহিকতা আৰু উৎকৃষ্টতাৰ প্ৰতিৰূপ। বাৰ্মিংহাম চিডব্লিউজিত তেওঁ সোণৰ পদক অৰ্জন কৰিছে। তেওঁৰ এই উল্লেখযোগ্য কৃতিত্ব, চিডব্লিউজিত একেৰাহে ৩য়টো পদকৰ বাবে অভিনন্দন জনালো। তেওঁৰ উদ্দীপনা আৰু আত্মবিশ্বাস প্ৰেৰণাদায়ক। মোৰ শুভেচ্ছা সদায়েই থাকিব।”