প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘চিডব্লিউজি ২০২২’ত মহিলাৰ ৪৮ কিলোগ্ৰাম শাখাৰ বক্সিং-ত সোণৰ পদক জয়ৰ বাবে নীতু ঘংঘছক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
07 AUG 2022 5:41PM by PIB Guwahati
‘কমনৱেল্থ ক্ৰীড়া সমাৰোহ ২০২২’ত মহিলাৰ ৪৮ কিলোগ্ৰম শাখাৰ বক্সিং-ত সোণৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে নীতু ঘংঘছক প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জনাইছে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“চিডব্লিউজি ২০২২’ত বক্সিং-ত কষ্টোপাৰ্জিত আৰু নিতান্তই প্ৰাপ্য সোণৰ পদকৰ বাবে নীতু ঘংঘছলৈ অভিনন্দন। তেওঁ নিষ্ঠা আৰু পৰম একাগ্ৰতাৰে খেলা-ধূলাত মনোনিৱেশ কৰিছে। তেওঁৰ এই সাফল্যই বক্সিং-ক অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব। ভৱিষ্যতৰ প্ৰতিটো প্ৰয়াসৰ বাবে তেওঁলৈ মোৰ শুভ কামনা জনালো।

Prime Minister's Office
PM congratulates Nitu Ghanghas for winning the Gold medal in 48 kg Women’s Boxing at CWG 2022
07 AUG 2022 5:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitu Ghanghas for winning the Gold medal in 48 kg Women’s Boxing at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to Nitu Ghanghas for a hard earned and well deserved Gold medal in Boxing at CWG 2022. She has pursued sports diligently and with utmost passion. Her success is going to make Boxing more popular. My best wishes for her future endeavours. #Cheer4India”