Prime Minister's Office
PM congratulates Nitu Ghanghas for winning the Gold medal in 48 kg Women’s Boxing at CWG 2022
07 AUG 2022 5:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitu Ghanghas for winning the Gold medal in 48 kg Women’s Boxing at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to Nitu Ghanghas for a hard earned and well deserved Gold medal in Boxing at CWG 2022. She has pursued sports diligently and with utmost passion. Her success is going to make Boxing more popular. My best wishes for her future endeavours. #Cheer4India”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ୪୮ କିଲୋଗ୍ରାମ ମହିଳା ବକ୍ସିଂରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ନିତୁ ଘାଙ୍ଗସଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
07 AUG 2022 11:24PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ ରେ ୪୮ କିଲୋଗ୍ରାମ ମହିଳା ବକ୍ସିଂରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ନିତୁ ଘାଙ୍ଗସଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ବକ୍ସିଂରେ କଷ୍ଟାର୍ଜିତ ତଥା ଯୋଗ୍ୟ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ପାଇଁ ନିତୁ ଘାଙ୍ଗସଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଏବଂ ଅତି ଉତ୍ସାହର ସହିତ କ୍ରୀଡା ଅନୁସରଣ କରିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର ଏହି ସଫଳତା ବକ୍ସିଂକୁ ଅଧିକ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାକୁ ଯାଉଛି । ତାଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା । #Cheer4India”