প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ৪৮গী নুপীগী বোক্সিংদা গোল্দ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা নিতু ঘংঘাসপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 5:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমনৱেল্থ গেম্স, ২০২২দা কে.জি. ৪৮গী নুপীগী বোক্সিংদা গোল্দ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা নিতু ঘংঘাসপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা বোক্সিংদা য়াম্না কন্না হোৎনদুনা ফংলকপা অমসুং য়াম্না মতিক চারবা গোলদ মেদলগীদমক্তা নিতু ঘংঘাসপু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহাক্না শান্ন-খোৎনবা অসিবু য়াম্না পুকচেল শেংনা অমসুং য়াম্না থৱায় য়াওনা হোৎনখি। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা বোক্সিং অসিবু মীয়াম্না অমুক্কা হেন্না পাম্নবা অমা ওইহল্লগনি। মহাক্কী তুংগী পুনশিগীদমক্তা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরি। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Nitu Ghanghas for winning the Gold medal in 48 kg Women’s Boxing at CWG 2022
07 AUG 2022 5:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitu Ghanghas for winning the Gold medal in 48 kg Women’s Boxing at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to Nitu Ghanghas for a hard earned and well deserved Gold medal in Boxing at CWG 2022. She has pursued sports diligently and with utmost passion. Her success is going to make Boxing more popular. My best wishes for her future endeavours. #Cheer4India”