প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা কে.জি. ৫১গী নুপাগী বোক্সিংদা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা অমিত পাংঘলবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 5:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমনৱেল্থ গেমস, ২০২২দা কে.জি. ৫১গী নুপাগী বোক্সিংদা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা অমিত পাংঘলবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“য়াম্না হৈ-শিংলবা অমিত পাংঘলগী মপান্দগী ঐখোয়গী মেদল তেলীদা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা মেদল অমমুক হাপচিল্লরে। মহাক অসি খ্বাইদগী হেন্না হৈথোই-শিংথোইবা উৎখিবা, ঐখোয়গী খ্বাইদগী হেন্না শিংথানবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইরবা বোক্সরশিংগী মনুংদা অমনি। গোল্দ মেদল ফংলকপগীদমক্তা মহাকপু ঐহাক্না থাগৎপা ফোংদোক্লি অমসুং মহাক্কী তুংগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীরি। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Amit Panghal for winning the Gold medal in 51 kg Men’s Boxing at CWG 2022
07 AUG 2022 5:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Amit Panghal for winning the Gold medal in 51 kg Men’s Boxing at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“A prestigious addition to our medals tally thanks to the bright Amit Panghal. He is one of our most admired and skilled Boxers, who has shown topmost dexterity. I congratulate him for winning a Gold medal and wish him the very best for the future. #Cheer4India”