প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত ৫১ কিলোগ্ৰাম পুৰুষৰ বক্সিংত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে অমিত পাংঘালক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2022 5:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত ৫১ কিলোগ্ৰাম পুৰুষৰ বক্সিংত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে অমিত পাংঘালক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ অমিত পাংঘালে আমাৰ পদক তালিকাত আন এটা সন্মানীয় পদক যোগ কৰিছে। তেওঁ আমাৰ আটাইতকৈ প্ৰশংসিত আৰু দক্ষ বক্সাৰসকলৰ মাজৰ এজন, যিয়ে সৰ্বোচ্চ নিপুণতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে। মই তেওঁক সোণৰ পদক জিকাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো আৰু তেওঁক এক উজ্জ্বল ভৱিষ্যতকামনা জনাইছো। #Cheer4India'

Prime Minister's Office
PM congratulates Amit Panghal for winning the Gold medal in 51 kg Men’s Boxing at CWG 2022
07 AUG 2022 5:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Amit Panghal for winning the Gold medal in 51 kg Men’s Boxing at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“A prestigious addition to our medals tally thanks to the bright Amit Panghal. He is one of our most admired and skilled Boxers, who has shown topmost dexterity. I congratulate him for winning a Gold medal and wish him the very best for the future. #Cheer4India”