Prime Minister's Office
PM congratulates Sagar Ahlawat for winning Silver Medal at CWG in boxing
08 AUG 2022 8:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sagar Ahlawat for winning Silver Medal in Men's 92+ Kg in boxing at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Well fought by Sagar Ahlawat! Congratulations to him for winning a Silver medal at the CWG in Boxing. He is among India's powerhouses in the game and his success will inspire the younger generation of boxers. May he continue to make India proud in the times to come. #Cheer4India"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବକ୍ସିଂରେ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ସାଗର ଅହଲୱାଟଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 AUG 2022 4:34PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ ସିଡବ୍ଲ୍ୟଜି ୨୦୨୨ ରେ ବକ୍ସିଂରେ ପୁରୁଷ ୯୨+ କିଲୋଗ୍ରାମରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ସାଗର ଅହଲୱାଟଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ସାଗର ଅହଲୱାଟଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଭଲ ଲଢେଇ ହୋଇଛି! ବକ୍ସିଂରେ ସିଡବ୍ଳ୍ୟଜି ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେ ଏହି ଖେଳର ଭାରତର ପାୱାରହାଉସ ମଧ୍ୟରେ ଅଛନ୍ତି ଏବଂ ତାଙ୍କର ଏହି ସଫଳତା ଯୁବ ପୀଢିର ବକ୍ସରମାନଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସେ ଭାରତର ଏହି ଗୌରବକୁ ବଜାୟ ରଖିବେ । #Cheer4India”