Prime Minister's Office
PM congratulates Sagar Ahlawat for winning Silver Medal at CWG in boxing
08 AUG 2022 8:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sagar Ahlawat for winning Silver Medal in Men's 92+ Kg in boxing at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Well fought by Sagar Ahlawat! Congratulations to him for winning a Silver medal at the CWG in Boxing. He is among India's powerhouses in the game and his success will inspire the younger generation of boxers. May he continue to make India proud in the times to come. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সাগর অহলাৱতনা সি.দবল্যু.জি.দা বোক্সিংদা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 AUG 2022 8:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপাগী বোক্সিংগী কেজি ৯২+দা সাগর অহলাৱতনা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"সাগর অহলাৱতনা য়াম্না নীংথিনা শান্নখি! সি.দবল্যু.জি.দা বোক্সিংদা সিলভর মেদল লৌরকখিবগীদমক মহাকপু থাগৎচরি। গেম অসিদা য়াওরিবা ভারতকী পাৱরহাউসশিংগী মরক্তা মহাকসু অমনি অমসুং মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা বোক্সরশিংগী হৌরক্লিবা মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি। তুংদা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা মহাক্না ভারতকী মীংচৎ মখা তানা পুরকপা ঙম্বা ওইরসনু। #Cheer4India"