Prime Minister's Office
PM congratulates Sagar Ahlawat for winning Silver Medal at CWG in boxing
08 AUG 2022 8:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sagar Ahlawat for winning Silver Medal in Men's 92+ Kg in boxing at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Well fought by Sagar Ahlawat! Congratulations to him for winning a Silver medal at the CWG in Boxing. He is among India's powerhouses in the game and his success will inspire the younger generation of boxers. May he continue to make India proud in the times to come. #Cheer4India"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘চিডব্লিউজি’-ত বক্সিং-ত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে সাগৰ আহলাৱাটক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
08 AUG 2022 8:00AM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘চিডব্লিউজি ২০২২’-ত পুৰুষৰ ৯২+ কিলোগ্ৰাম শাখাৰ বক্সিং-ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে সাগৰ আহলাৱাটক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“সাগৰ আহলাৱাটে সুন্দৰকৈ যুঁজিছিল। ‘চিডব্লিউজি’ত বক্সিং-ৰ ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। এইবিধ ক্ৰীড়াৰ তেওঁ ভাৰতৰ এগৰাকী মহাশক্তিধৰ খেলুৱৈ আৰু তেওঁৰ সাফল্যই যুৱ-প্ৰজন্মৰ বক্সাৰসকলক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। আগন্তুক সময়তো তেওঁ ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰি যাব বুলি আশা কৰিলো।#Cheer4India”