প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পশ্চিম বংগৰ চিটালকুচীত এখন ভান বিদ্যুৎস্পৃষ্ট হোৱাৰ ফলত প্ৰাণ হানি আৰু সম্পত্তিৰ ক্ষতিৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
ভুক্তভোগীসকলৰ বাবে PMNRF ৰ পৰা অনুদানৰ পৰিমাণ ঘোষণা
02 AUG 2022 5:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পশ্চিম বংগৰ চিতালকুচীত এখন ভান বিদ্যুৎস্পৃষ্ট হৈ প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে পীড়িতসকলৰ বাবে পিএমএনআৰএফৰ পৰা অনুদান ৰখাৰ কথাও ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে;
"পশ্চিম বংগৰ চিটালকুচীত এখন ভানত বিদ্যুৎ সংযোগ হোৱাৰ ফলত আটাইকেইজন লোকৰ মৃত্যুত দুখ পাইছো। শোকসন্তপ্ত পৰিয়াললৈ মোৰ সমবেদনা। আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো: প্ৰধানমন্ত্ৰী
"পিএমএনআৰএফৰ পৰা প্ৰতিজন মৃতকৰ নিকটাত্মীয়ক ২ লাখ টকাৰ অনুদান প্ৰদান কৰা হ'ব। আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ দিয়া হ'ব: প্ৰধানমন্ত্ৰী

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to a van getting electrocuted in Sitalkuchi, West Bengal
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
02 AUG 2022 5:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a van getting electrocuted in Sitalkuchi, West Bengal. Shri Modi has also announced an ex-gratia from PMNRF for the victims.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Distressed by the loss of lives due to a van getting electrocuted in Sitalkuchi, West Bengal. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon: PM"
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh each, from PMNRF, would be given to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM"