Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to a van getting electrocuted in Sitalkuchi, West Bengal
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
02 AUG 2022 5:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a van getting electrocuted in Sitalkuchi, West Bengal. Shri Modi has also announced an ex-gratia from PMNRF for the victims.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Distressed by the loss of lives due to a van getting electrocuted in Sitalkuchi, West Bengal. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon: PM"
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh each, from PMNRF, would be given to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নোংচুপ বেঙ্গালগী সিতালকুচিদা ভেন অমা ইলেক্ত্রিক্না চিংবদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লৈখিদ্রবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
02 AUG 2022 5:34PM by PIB Imphal
নোংচুপ বেঙ্গালগী সিতালকুচিদা ভেন অমা ইলেক্ত্রিক্না চিংবদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা শ্রী মোদীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বুইত তৌখি;
নোংচুপ বেঙ্গালগী সিতালকুচিদা ভেন অমা ইলেক্ত্রিক্না চিংবদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোক্লি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু: প্রধান মন্ত্রী”।
“ লৈখিদ্রবশিংগী নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী”।