Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Abdulla Aboobacker on winning silver in the Triple Jump event
07 AUG 2022 6:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to Abdulla Aboobacker on winning silver in Athletics Men's Triple Jump event at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Delighted that Abdulla Aboobacker has won a Silver in the Triple Jump event in Birmingham. The medal is the result of a lot of hardwork and remarkable commitment. All the best to him for his future endeavours. #Cheer4India"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ট্ৰিপল জাম্প ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে আব্দুল্লা আবুবেকাৰলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
07 AUG 2022 6:05PM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহাম কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত এথলেটিকছ পুৰুষৰ ট্ৰিপল জাম্প ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আব্দুল্লা আবুবাকাৰলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"মই আনন্দিত যে বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছৰ ট্ৰিপল জাম্প ইভেণ্টত আব্দুল্লা আবুবাকাৰে ৰূপৰ পদক লাভ কৰিছে। বহু কষ্ট আৰু দৃঢ়তাৰ ফলত তেওঁ এই পদক অৰ্জন কৰিবলৈ সক্ষম হৈছে। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনালোঁ। #Cheer4India"