ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ ବ୍ୟାଘ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେ ବ୍ୟାଘ୍ର ସଂରକ୍ଷଣବିତଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
29 JUL 2022 2:30PM by PIB Bhubaneswar
ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ ବ୍ୟାଘ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବ୍ୟାଘ୍ର ସଂରକ୍ଷଣବିତଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ ବ୍ୟାଘ୍ର ଦିବସରେ ବାଘ ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ପ୍ରୟାସ କରୁଥିବା ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି । ଭାରତରେ ୭୫ ହଜାର ବର୍ଗ କିଲୋମିଟରରୁ ଅଧିକ ଅଞ୍ଚଳରେ ୫୨ ବ୍ୟାଘ୍ର ଅଭୟାରଣ୍ୟ ରହିଛି ଜାଣି ଆପଣମାନେ ଗର୍ବିତ ହେବେ । ସ୍ଥାନୀୟ ଅଧିବାସୀଙ୍କୁ ବ୍ୟାଘ୍ର ସଂରକ୍ଷଣରେ ସାମିଲ କରିବାକୁ ଅଭିନବ ଉଦ୍ୟମ କରାଯାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of tiger conservationists on the occasion of International Tiger Day
29 JUL 2022 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of tiger conservationists on the occasion of International Tiger Day
The Prime Minister tweeted;
“On International Tiger Day, I laud all those who are actively working to protect the tiger. It would make you proud that India has 52 tiger reserves covering over 75,000 sq. km. Innovative measures are being undertaken to involve local communities in tiger protection.”