Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of tiger conservationists on the occasion of International Tiger Day
29 JUL 2022 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of tiger conservationists on the occasion of International Tiger Day
The Prime Minister tweeted;
“On International Tiger Day, I laud all those who are actively working to protect the tiger. It would make you proud that India has 52 tiger reserves covering over 75,000 sq. km. Innovative measures are being undertaken to involve local communities in tiger protection.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বাঘ দিৱস উপলক্ষে বাঘ সংৰক্ষণবাদীৰ প্ৰয়াসৰ প্ৰশংসা কৰে
29 JUL 2022 2:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বাঘ দিৱস উপলক্ষে বাঘ সংৰক্ষণবাদীৰ প্ৰয়াসৰ প্ৰশংসা কৰে।
তেওঁ টুইটত কৈছে:
"আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় বাঘ দিৱসত মই সেই সকলোৰে প্ৰশংসা কৰিছো যি বাঘৰ সুৰক্ষাৰ বাবে সক্ৰিয়ভাৱে কাম কৰি আছে। আপোনালোকে এই কথা জানি গৌৰৱ কৰিব যে ভাৰতত ৭৫,০০০ বৰ্গ কিঃমিঃত প্ৰসাৰিত ৫২খন ব্যাঘ্ৰ অভয়াৰণ্য আছে। বাঘ সংৰক্ষণৰ ক্ষেত্ৰত স্থানীয় সমুদায়ক অন্তৰ্ভুক্ত কৰিবলৈ কেইবাটাও অভিনৱ উপায় অৱলম্বন কৰি থকা হৈছে।"