Prime Minister's Office
PM lauds the efforts of tiger conservationists on the occasion of International Tiger Day
29 JUL 2022 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of tiger conservationists on the occasion of International Tiger Day
The Prime Minister tweeted;
“On International Tiger Day, I laud all those who are actively working to protect the tiger. It would make you proud that India has 52 tiger reserves covering over 75,000 sq. km. Innovative measures are being undertaken to involve local communities in tiger protection.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্তর্নেস্নেল তাইগর দেগী থৌরমদা কৈ য়োকখৎপগী মরী লৈনা মীওইশিংনা হোৎনরিবশিংবু থাগৎখ্রে
29 JUL 2022 2:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তর্নেস্নেল তাইগর দেগী থৌরমদা কৈ য়োকখৎপগী মরী লৈনা মীওইশিংনা হোৎনরিবশিংবু থাগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ইন্তর্নেস্নেল তাইগর দে অসিদা কৈবু ঙাক-শেন্নবগীদমক্তা থৱাই য়াওনা হোৎনরিবশিংবু ঐহাক্না থাগৎচরি। অপুনবা স্ক্বার কিমি. ৭৫,০০০ হেন্না কোন্দুনা ভারত্তা তাইগর রিজর্ব ৫২ লৈ খঙবদা অদোম্না চাউথোকচগনি। কৈ ঙাক-শেনবদা লোকেল খুন্নাইগী মীওইশিং শরুক য়াহন্নবা অনৌবা খোঙথাং কয়া পায়খৎলি”।