ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କୋବିନ୍ଦଙ୍କ ବକ୍ତବ୍ୟ ଜାତୀୟ ପ୍ରଗତି ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ଆବେଗକୁ ଦର୍ଶାଉଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 JUL 2022 9:39PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଦାୟିତ୍ୱରୁ ଅବ୍ୟାହତି ନେବା ପୂର୍ବ ସନ୍ଧ୍ୟାରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦ ଜାତି ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟରେ ଦେଇଥିବା ଭାଷଣରେ ଦେଶର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବେ ସେ କରିଥିବା ସେବାର ଭାବନା ପ୍ରତିଫଳିତ ହେଉଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କୋବିନ୍ଦଙ୍କ ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ଅଭିଭାଷଣ । ତାଙ୍କ ବକ୍ତବ୍ୟରେ ଜାତୀୟ ପ୍ରଗତି ପ୍ରତି ଆବେଗ ଓ ଦେଶର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବେ ସେ କରିଥିବା ସେବାର ଭାବନା ପ୍ରତିଫଳିତ ହେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
President Kovind's remarks showcase his passion towards national progress: PM
24 JUL 2022 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that inspiring address to the nation by the President, Shri Ram Nath Kovind on the eve of demitting office "reflects the spirit with which he served the nation as our President."
In a tweet the Prime Minister said :
"An inspiring address by President Kovind. His remarks showcase his passion towards national progress and reflect the spirit with which he served the nation as our President."