প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতি কোবিন্দগী ৱাফমদা লৈবাক্কী চাউখৎ-থৌরাংদা থৱাই য়াওজবগী মমি তারিঃ প্রধান মন্ত্রী
24 JUL 2022 9:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি, শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা ওফিস থাদোক্ত্রিঙৈ মাংওইননা লৈবাক মীয়ামদা থমখিবা ইথিলনা থল্লবা ৱারোলদা “মহাক্না রাস্ত্রপতি ওইনা লৈবাক সেবা তৌবদা শাগোন্নখিবা ইথিলগী মমি ময়েক শেংনা তাই” হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“রাস্ত্রপতি কোবিন্দনা ইথিলনা থল্লবা ৱাফম থম্বীখ্রে। মহাক্কী ৱাফমদা লৈবাক্কী চাউখৎ-থৌরাংদা থৱাই য়াওজবা অমসুং মহাক্না ঐখোয়গী রাস্ত্রপতি ওইনা লৈবাক সেবা তৌবদা শাগোন্নখিবা ইথিলগী মমি ময়েক শেংনা তাই”।

Prime Minister's Office
President Kovind's remarks showcase his passion towards national progress: PM
24 JUL 2022 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that inspiring address to the nation by the President, Shri Ram Nath Kovind on the eve of demitting office "reflects the spirit with which he served the nation as our President."
In a tweet the Prime Minister said :
"An inspiring address by President Kovind. His remarks showcase his passion towards national progress and reflect the spirit with which he served the nation as our President."