ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମଧ୍ୟପ୍ରଦେଶର ବୁରହାନପୁର ଦେଶର ପ୍ରଥମ ହର ଘର ଜଳ ପ୍ରମାଣିତ ଜିଲ୍ଲା ହୋଇଥିବାରୁ ସେଠାକାର ନାଗରିକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
22 JUL 2022 9:43PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମଧ୍ୟପ୍ରଦେଶର ବୁରହାନପୁର ନାଗରିକଙ୍କୁ ଦେଶର ପ୍ରଥମ ହର ଘର ଜଳ ପ୍ରମାଣିତ ଜିଲ୍ଲା ହୋଇଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ଜଳ ଶକ୍ତି ମନ୍ତ୍ରୀ ଗଜେନ୍ଦ୍ର ସିଂହ ଶେଖାୱତଙ୍କ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଏହି ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ପାଇଁ ବୁରହାନପୁରର ମୋ ଭଉଣୀ ଏବଂ ଭାଇମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଲୋକଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସାମୂହିକ ଆବେଗ ଏବଂ ଶିବରାଜ ସିଂହ ଚୌହାନ ଜୀଙ୍କ ଅଧୀନରେ ଜେଜେଏମ୍ ଟିମ୍ ଏବଂ ମଧ୍ୟପ୍ରଦେଶ ସରକାରଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ମିଶନ୍ ମୋଡ୍ ପ୍ରୟାସ ବିନା ଏହା ସମ୍ଭବ ନୁହେଁୟ ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates citizens of Burhanpur, Madhya Pradesh for becoming the first Har Ghar Jal certified district in the country
22 JUL 2022 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the citizens of Burhanpur, Madhya Pradesh for becoming the first Har Ghar Jal certified district in the country.
In a response to the tweet by Gajendra Singh Shekhawat, Union Minister of Jal Shakti, the Prime Minister said:
“Congratulations to my sisters and brothers of Burhanpur for this remarkable accomplishment. This would not have been possible without a collective spirit among the people and mission mode efforts by the JJM Team and the MP Government under Shivraj Singh Chauhan Ji.”