প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মধ্য প্রদেশকী বুর্হানপুর খুঙ্গংগী মীয়াম্বু লৈবাক্কী খ্বাইদগী অহানবা হর ঘর জল সর্তিফাই তৌরবা জিলা ওইবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
22 JUL 2022 9:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী বুর্হানপুর খুঙ্গংগী মীয়াম্বু লৈবাক্কী খ্বাইদগী অহানবা হর ঘর জল সর্তিফাই তৌরবা জিলা ওইবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
জল শক্তিগী কেন্দ্র মন্ত্রী, গজেন্দ্র সিংহ সেখাৱৎকী ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
“মশক থোকপা মায় পাকপা অসিগীদমক্তা বুর্হানপুরগী ইচিল-ইনাওশিংবু থাগৎচরি। মীয়াম মরক্তা তেংবাংনবা ইথিল লৈরিবা, জে.জে.এম. তীম অমসুং শিবরাজ সিংহ চাউহানজীগী লুচিং মখাদা এম.পি. সরকারনা মিসন মোদতা হোৎনরিবা অসিনা পুম্নমক অসিবু ওইথোকহনবনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates citizens of Burhanpur, Madhya Pradesh for becoming the first Har Ghar Jal certified district in the country
22 JUL 2022 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the citizens of Burhanpur, Madhya Pradesh for becoming the first Har Ghar Jal certified district in the country.
In a response to the tweet by Gajendra Singh Shekhawat, Union Minister of Jal Shakti, the Prime Minister said:
“Congratulations to my sisters and brothers of Burhanpur for this remarkable accomplishment. This would not have been possible without a collective spirit among the people and mission mode efforts by the JJM Team and the MP Government under Shivraj Singh Chauhan Ji.”