প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মমিং লৈরবা শৈশকপা শ্রী ভুপিন্দ্র সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 JUL 2022 11:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা শৈশকপা শ্রী ভুপিন্দ্র সিংহনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিকেদ কয়া কাউঙমদ্রবা ঈশৈশিং খুদোল তমলমখিবা শ্রী ভুপিন্দ্র সিংহজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্না তৌরম্বা থবকশিংনা মীওই কয়াদা ইথিল পীখি। অৱাবা তারবা তানফম অসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted singer Shri Bhupinder Singh
18 JUL 2022 11:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted singer Shri Bhupinder Singh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the passing away of Shri Bhupinder Singh Ji, who has given memorable songs for decades. His works struck a chord with several people. In this sad hour, my thoughts are with his family and admirers. Om Shanti."