Prime Minister's Office
PM to interact with Indian Contingent bound for Commonwealth Games 2022 on 20th July
18 JUL 2022 5:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with the Indian contingent bound for the Commonwealth Games (CWG) 2022 on July 20, 2022 at 10 AM via video conferencing. The interaction will be attended by both athletes as well as their coaches.
The interaction by the Prime Minister is a part of his continuous endeavour to motivate athletes ahead of their participation in the major sporting events. Last year, Prime Minister interacted with the Indian athletes’ contingent bound for the Tokyo 2020 Olympics as well as the Indian para-athletes’ contingent for the Tokyo 2020 Paralympic Games.
Even during the sporting events, Prime Minister took keen interest in the progress of the athletes. On many occasions, he personally rang up athletes to congratulate them on their success and sincere efforts, while motivating them to do better. Further, also upon their return to the country, the Prime Minister has also met and interacted with the contingent.
The CWG 2022 is scheduled to be held in Birmingham from 28th July till 08th August, 2022. A total of 215 athletes, participating in 141 events across 19 sporting disciplines, will represent India in the CWG 2022.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জুলাই ২০দা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২গীদমক চৎকদৌরিবা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তগা ৱারী শাগদৌরি
18 JUL 2022 5:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা জুলাই ২০, ২০২২গী অয়ুক পুং ১০ তাবা মতমদা কম্মনৱেল্থ গেমস (সি.দবল্যু.জি.) চৎকদৌরি ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তগা লোয়ননা ৱারী শাগদৌরি। ৱারী শাবা অসিদা শান্নরোয়শিং লোয়ননা মখোয়গী কোচশিং শরুক য়াগনি।
প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শাগদৌরিবা অসি অচৌবা স্পোর্তিং ইভেন্তশিংদা মখোয়না শরুক য়াদ্রিঙৈ মাংওইননা শান্নরোয়শিংদা ইথিল পীনবগী মহাক্কী মখা চত্থরকপা খোঙথাংগী শরুক অমনি। মমাং চহিদা প্রধান মন্ত্রীনা তোকিও ২০২০ ওলিম্পিক্স চৎকদবা ইন্দিয়ান এথলিৎস কন্তিঞ্জেন্ত লোয়ননা তোকিও ২০২০ পেরালিম্পিক্সকী ইন্দিয়ন পেরা-এথলিৎত কন্তিঞ্জেন্তগা লোয়ননা ৱারী শাখি।
স্পোর্তিং ইভেন্তশিং অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা শান্নরোয়শিং অসিনা খুমাং চাউশিনবদা মরু ওইবা মীৎয়েং চংখি। থেংখাং কয়াদা মহাক্না শান্নরোয়শিংনা মাইপাকপা অমসুং থমোয় শেংনা হোৎনখিবশিংদা মখোয়দা ফোন তৌদুনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি লোয়ননা মখোয়না হেন্না নীংথিনা পর্ফোর্ম তৌনবা ইথিল পীখি। মখা তানা লৈবাক অসিদা মখোয়না হল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা কন্তিঞ্জেন্তগা উন্নখি অমসুং ৱারী শাখি।
সি.দবল্যু.জি. ২০২২ জুলাই ২৮দগী ওগস্ত ০৮, ২০২২ ফাওবা বরমিংহমদা পাঙথোক্কনি। স্পোর্তিং দিস্সিপ্লিন ১৯দা ইভেন্ত ১৪১দা শরুক য়ারিবা পুন্না শান্নরোয় ২১৫না সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা ভারতকী মহুৎ শিনগনি।