প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লীগী অলিপুরগী থৌদোক্না প্রধান মন্ত্রীবু ৱাহল্লে
15 JUL 2022 4:19PM by PIB Imphal
দিল্লীগী অলিপুরগী থৌদোক্তা পুন্সি কয়া মাঙবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“দিল্লীগী অলিপুরগী থৌদোক্না ঐহাকপু ৱাহল্লে। নুংশি চান্নবা কায়নখ্রবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি। অশোক-অপন নংলবশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরিঃ প্রধান মন্ত্রী”

Prime Minister's Office
PM anguished by the mishap in Alipur, Delhi
15 JUL 2022 4:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in the mishap in Alipur, Delhi.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Anguished by the mishap in Alipur, Delhi. My thoughts are with those who have lost their loved ones. I pray that those who are injured recover at the earliest: PM"