Prime Minister's Office
PM anguished by the mishap in Alipur, Delhi
15 JUL 2022 4:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in the mishap in Alipur, Delhi.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Anguished by the mishap in Alipur, Delhi. My thoughts are with those who have lost their loved ones. I pray that those who are injured recover at the earliest: PM"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দিল্লীৰ আলিপুৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত দুখ প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 JUL 2022 4:19PM by PIB Guwahati
দিল্লীৰ আলিপুৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত হোৱা প্ৰাণহানিৰ বাবে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰিছে;
"দিল্লীৰ আলিপুৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত দুখ প্ৰকাশ কৰিছোঁ। যিসকলে তেওঁলোকৰ প্ৰিয়জনক হেৰুৱাইছে তেওঁলোকৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছোঁ। যিসকল আঘাতপ্ৰাপ্ত হৈছে তেওঁলোকৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছোঁঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী"