প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা খর্চী পুজা হৌখিবদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
07 JUL 2022 11:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খর্চী পুজা হৌখিবদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“খর্চী পুজানা হৌখিবদা ঐহাক্না মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। চতুর্দাশ দেবতানা অদোম খুদিংবু মতম পুম্বদা থৌজানবীবা ওইসনু। মীয়াম খুদিংবু হকশেল ফবা, মায় পাকপা অমসুং নুংঙাই য়াইফবনা থনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people on start of Kharchi Puja
07 JUL 2022 11:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the start of Kharchi Puja.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Greetings on the start of Kharchi Puja. May the blessings of Chaturdash Devata always remain upon us. May everyone be blessed with wonderful health, success and prosperity.”