Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti
06 JUL 2022 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has remembered contributions of Dr. Syama Prasad Mookerjee and has paid rich tributes to him on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted :
"Tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti. He is widely respected for his contribution to India’s development particularly in sectors such as commerce and industry. He was also known for his scholarly nature and intellectual prowess."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. স্যামা প্রসাদ মুখর্জীগী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
06 JUL 2022 10:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দা. স্যামা প্রসাদ মুখর্জীনা শরুক তমখিবশিং অদুবু নীংশিংখ্রে অমসুং মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা মহাকপু ইকাই খুম্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ত্বিত তৌখি:
“দা. স্যামা প্রসাদ মুখর্জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা মরু ওইনা কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী অসিগুম্বা সেক্তরশিংদা মহাক্না শরুক তমখিবা অদুগীদমক মহাকপু চাউনা ইকাই খুম্নরি। মহাক্কী মহৈ হৈবগী মতৌ অমসুং লৌশিং লৈবগী শক্তি অদুগীদমক্তসু মহাকপু মশক খঙনৈ।”