প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে অধিষ্ঠিত মহামহিম য়াইৰ লাপিডক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 JUL 2022 1:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে অধিষ্ঠিত মহামহিম য়াইৰ লাপিডক অভিনন্দন জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে ভাৰতৰ এজন প্ৰকৃত বন্ধু হৈ উঠা মহামহিম নফটালি বেনেটকো ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
এলানি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী পদত অধিষ্ঠিত মহামহিম @yairlapid ক উষ্ম শুভেচ্ছা আৰু আন্তৰিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো। আমি সম্পূৰ্ণ কূটনৈতিক সম্পৰ্কৰ ৩০ বছৰ উদযাপনৰ শুভ লগনত মই আমাৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আগুৱাই নিবলৈ আগ্ৰহী হৈ উঠিছো।"
"ভাৰতৰ এজন প্ৰকৃত বন্ধু হৈ উঠা মহামহিম @naftalibennett ক ধন্যবাদ জনাইছো। আমাৰ ফলপ্ৰসূ মত-বিনিময়ক মই স্মৰণ আৰু আপোনাৰ নতুন দায়িত্বৰ সফলতা কামনা কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates His Excellency Yair Lapid for assuming the premiership of Israel
01 JUL 2022 1:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated His Excellency Yair Lapid for assuming the premiership of Israel. Shri Modi has also thanked His Excellency Naftali Bennett for being a true friend of India.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Warm wishes and heartiest congratulations to His Excellency @yairlapid for assuming the premiership of Israel. I look forward to continue furthering our strategic partnership as we celebrate 30 years of full diplomatic relations."
"Thank you His Excellency @naftalibennett for being a true friend of India. I cherish our fruitful interactions and wish you success in your new role."