Prime Minister's Office
PM congratulates His Excellency Yair Lapid for assuming the premiership of Israel
01 JUL 2022 1:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated His Excellency Yair Lapid for assuming the premiership of Israel. Shri Modi has also thanked His Excellency Naftali Bennett for being a true friend of India.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Warm wishes and heartiest congratulations to His Excellency @yairlapid for assuming the premiership of Israel. I look forward to continue furthering our strategic partnership as we celebrate 30 years of full diplomatic relations."
"Thank you His Excellency @naftalibennett for being a true friend of India. I cherish our fruitful interactions and wish you success in your new role."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিস এক্সেলেন্সী য়াইর লাপিদপু ইজরেলগী প্রিমিয়রগী থৌপুবগীদমক্তা থাগৎখ্রে
01 JUL 2022 1:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস এক্সেলেন্সী য়াইর লাপিদপু ইজরেলগী প্রিমিয়রগী থৌ পুবগীদমক্তা থাগৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হিস এক্সেলেন্সী নাফতালী বেন্নেতপুসু ভারতকী অশেংবা মরুপ ওইবগীদমক্তা থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত পরিং অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“হিস এক্সেলেন্সী @yairlapidপু ইজরেলগী প্রিমিয়রগী থৌপুবগীদমক্তা থাগৎপগা লোয়ননা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী দিপ্লোমেতিক মরীনা চহি ৩০ ফারকপগী নুংঙাইবা ফোংদোক্লিবসিদা ঐখোয়গী স্ত্রেতজিক পার্তনরশিপসু হেন্না চেৎশিল্লকনি হায়বগী ঐহাক্না থাজবা থম্লি”।
“হিস এক্সেলেন্সী @naftalibennettপুসু ভারতকী অশেংবা মরুপ ওইবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়না পুন্না পুরকমিন্নখিবা মায় পাকপা কয়াবু ঐহাক্না লুনা খনবগা লোয়ননা অদোমগী অনৌবা থৌদাংদা মায় পাকপা ওইসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীজরি”।