প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হিমাচল প্রদেশকী কূল্লুদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্তগী থৌদোক অদুবু অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
04 JUL 2022 11:31AM by PIB Imphal
প্রধান ন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিমাচল প্রদেশকী কূল্লু জিলাদা থোকখিবা লাইবক থিবা বস এক্সিদেন্ত অদুদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ অমসুং বস এক্সিদেন্ত অদুদা অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“হিমাচল প্রদেশকী কূল্লুদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদু লাইবক থিবনি। অৱাবা তানফম অসিদা ঐহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি। অৱাবা নংখ্রবা মীওইশিংদা লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না অঙম্বা তেংবাং পীরি: পি.এম. @narendramodi”
“প্রধান মন্ত্রীনা হিমাচল প্রদেশতা থোকখিবা লাইবক থিবা বস এক্সিদেন্ত অদিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ পীনবা অয়াবা পীখ্রে। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
PM anguished by the bus accident in Kullu, Himachal Pardesh
Announces ex-gratia from PMNRF
04 JUL 2022 11:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the deaths in a tragic bus accident in Kullu district of Himachal Pradesh. The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the bus accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"The bus accident in Kullu, Himachal Pradesh is heart-rending. In this tragic hour my thoughts are with the bereaved families. I hope those injured recover at the earliest. The local administration is providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi"
"The Prime Minister has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives due to the tragic bus accident in Himachal Pradesh. The injured would be given Rs. 50,000 each."