প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অসারি বীজ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা মীওই খুদিংমক, মরুওইনা কচি কাংলুপ্তা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
01 JUL 2022 9:46AM by PIB Imphal
শেংলবা অসারি বীজ থৌরম লাকপদা মীওই খুদিংমক, মরুওইনা মালেমগী মফম শীনবা থুংনা খুন্দারিবা কচি কাংলুপকী মীওইশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বুইত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শেংলবা অসারি বীজ থৌরম লাকপদা মীওই খুদিংমক, মরুওইনা মালেমগী মফম শীনবা থুংনা খুন্দারিবা কচি কাংলুপকী মীওইশিং তরাম্না ওকচরি। থৌরম অসিনা চৎলিবা চহি অসিদা মীওই খুদিংমক শান্তি লৈবা, হরাওবা অমসুং হকচাং ফবা পুরকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets everyone, especially Kutchi community on Ashadhi Bij
01 JUL 2022 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone, especially the vibrant Kutchi community spread across the world, on the auspicious occasion of Ashadhi Bij.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to everyone, especially the vibrant Kutchi community spread across the world, on the auspicious occasion of Ashadhi Bij. May this coming year bring peace, happiness and good health in everyone’s lives."