প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পাকশন্না শেন্থোক লৈননবা অমসুং ওন্ত্রপ্রিনর্শিপপু হেন্না পুক্নিং থৌগৎনবা 'চহি ৮গী রিফোর্মশিং' লান্থোকপা
11 JUN 2022 12:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 'লল্লোন ইতীক তৌবা লাইথোকহন্নবগী' হীরমদা অমসুং পাক শন্না শেন্থোক লৈননবা অমসুং ওন্ত্রপ্রিনর্শিপপু হেন্না পুক্নিং থৌগৎনবগীদমক হৌখিবা চহি ৮লোম অসিদা পাঙথোকখিবা রিফোর্মশিংগী অকুপ্পা মরোল লান্থোকখ্রে। মহাক্না মহাক্কী ৱেবসাইৎ অমসুং নামো এপতগী MyGov কী ত্বীত থ্রেত অমসুং আর্তিকলশিং লান্থোকখি।
প্রধান মন্ত্রী অসিনা অসুম্না ত্বীৎ তৌরিঃ
"'রিফোর্ম, পর্ফোর্ম অমসুং ত্রান্সফোর্ম'গী নমুনানা লমজিংলদুনা, ভারত সরকার অসিনা 'লল্লোন ইতীক তৌবা হেন্না লাইথোকহন্নবগী'দমক তোঙান-তোঙানবা রিফোর্ম কয়া পুরকখ্রে। মসিগা ইরোইননা, লল্লোন ইতীক্কী থবকশিংদা পন্থহল্লিবা হান্নগী অরিবা চৎনবা য়াদ্রবা আইনশিংসু লৌথোকখ্রে। #8YearsOfReforms”
"পাকশন্না শেন্থোক লৈননবা অমসুং ওন্ত্রপ্রিনর্শিপপু হেন্না পুক্নিং থৌগৎনবা #8YearsOfReforms”

Prime Minister's Office
PM shares ‘8 Years of Reforms’ for widespread prosperity and encouraging entrepreneurship
11 JUN 2022 12:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared details of reforms during the last 8 years in the field of ‘Ease of Doing Business’ and for spreading widespread prosperity and encouraging entrepreneurship. He shared a MyGov tweet thread and articles from his website and Namo App.
The Prime Minster tweeted:
“Guided by the principle of ‘Reform, Perform and Transform’ the Government of India has brought in several reforms which have furthered ‘Ease of Doing Business.’ At the same time, many outdated laws which slowed growth have been removed. #8YearsOfReforms”
“Extensive reforms for widespread prosperity and encouraging entrepreneurship. #8YearsOfReforms”