প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লোক কল্যান মার্গতা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা নাগালেন্দগী নুপী মহৈরোয়শিংগী দেলিগেসন অমগা উনখ্রে
দেলিগেসন অসিনা এক ভারত শ্রেস্থ ভারত ইনিসিএতিবকী শরুক ওইনা দিল্লীদা লাকখি
পি.এম.না দেলিগেসনগা লোয়ননা চম্না ৱারী-ৱাতাই শাখি
মহৈরোয়শিংনা পি.এম.গা লোয়ননা মহাক্না অৱাং-নোংপোক্তা থম্লিবা বিজন, নাগালেন্দদা চৎখিবগী মহাক্কী অৱা-নুংঙাই, য়োগগী মরু ওইবা অসিনচিংবা হীরম কয়া মরুম খন্নখি
09 JUN 2022 8:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অঙনবদা লোক কল্যান মার্গতা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা নাগালেন্দগী নুপী মহৈরোয়শিংগী দেলিগেসন অমগা উনখ্রে। দেলিগেসন অসিনা এক ভারত শ্রেস্থ ভারত ইনিসিএতিবকী শরুক ওইনা দিল্লীদা লাকখি।
মহৈরোয়শিংনা প্রধান মন্ত্রীগা উনবা ফংবদা মখোয়না নুংঙাইবা ফোঙদোকখি। চম্না ৱারী-ৱাতাই শাবা অদুদা মখোয়না প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা মহাক্না অৱাং-নোংপোক্তা থম্লিবা বিজন, নাগালেন্দদা চৎখিবগী মহাক্কী অৱা-নুংঙাই, য়োগগী মরু ওইবা অসিনচিংবা হীরম কয়া মরুম খন্নখি অমসুং মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকহনখি।
ৱারী শাবা অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা মহৈরোয়শিংদা দিল্লীদা লৈরিবা লমকোইবগী লমথুংফমশিং অসিদা চৎলুবগী অমসুং য়েংলুবগী অৱা-নুংঙাইগী মতাংদা হংখি। মখোয়না দিল্লীদা লৈরিঙৈদা পি.এম. সংগ্রহালয় অমসুং নেস্নেল ৱার মেমোরিএলদা চৎনবসু মহাক্না হায়খি।
দেলিগেসন অসিনা প্রধান মন্ত্রীগা উনবা ফংহল্লিবা অসি নেস্নেল কম্মিসন ওফ ৱুমেন্না শিনখিবনি।

Prime Minister's Office
PM hosts delegation of Women Students from Nagaland at his residence in Lok Kalyan Marg
Delegation is visiting Delhi as part of Ek Bharat Shreshtha Bharat initiative
PM engages in a freewheeling interaction with the delegation
Students discussed a wide variety of topics with PM like his vision for North-East, his experiences in Nagaland, importance of Yoga etc
09 JUN 2022 8:54PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi hosted a delegation of Women Students from Nagaland at his residence in Lok Kalyan Marg earlier today. The Delegation is visiting Delhi as part of Ek Bharat Shreshtha Bharat initiative.
The students expressed their happiness on meeting the Prime Minister. In a freewheeling interaction, they discussed and sought views of the Prime Minister on a host of topics like, his vision for North-East, his experiences in Nagaland, importance of Yoga etc.
During the interaction, Prime Minister enquired the students about their experience of visiting and exploring various tourist places in Delhi. He also advised them to visit PM Sangrahalaya and the National War Memorial during their stay in Delhi.
The meeting of the Delegation with the Prime Minister was organised by the National Commission for Women.