প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জ্যেস্থা অস্তমিদা মীপুম খিদিংমক্তা মরু ওইনা কাস্মিরি পন্দিৎ ইচিল-ইনাওশিংবু য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 JUN 2022 1:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম পুম্নমকপু, মরু ওইনা কাশ্মিরি পন্দিৎ ইচিল-ইনাওশিংবু জ্যেস্থা অস্তমিগী য়াইফরবা থৌরম অসিদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ময়াম পুম্নমকপু, মরু ওইনা ঐগী কাশ্মিরি পন্দিৎ ইচিল-ইনাওশিংবু জ্যেস্থা অস্তমি অসিদ অসিদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না মীপুম খুদিংমকপু তেক্ত-কাইদনা লৈনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবগীদমক্তা মাতা খীর ভৱানিদা থৌনিজরি।”

Prime Minister's Office
PM wishes everyone especially Kashmiri Pandit sisters and brothers on Jyeshtha Ashtami
08 JUN 2022 1:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all, especially the Kashmiri Pandit sisters and brothers on the auspicious occasion of Jyeshtha Ashtami.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to everyone, especially my Kashmiri Pandit sisters and brothers on Jyeshtha Ashtami. We pray to Mata Kheer Bhawani for everyone’s well-being and prosperity."