প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ ইজৰাইলৰ উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী আৰু প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী লেফটেনেণ্ট জেনেৰেল (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) বেঞ্জামিন গাণ্টজৰ
02 JUN 2022 8:20PM by PIB Guwahati
এক চৰকাৰী ভ্ৰমণসূচী লৈ ভাৰতত উপস্থিত হোৱা ইজৰাইলৰ উপ-প্ৰধানমন্ত্ৰী আৰু প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী লেফটেনেণ্ট জেনেৰেল (অৱসৰপ্ৰাপ্ত) বেঞ্জামিন গাণ্টজে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে৷
দুয়োগৰাকী নেতাই বিগত বছৰসমূহত ভাৰত আৰু ইজৰাইলৰ মাজত ক্ৰমৱৰ্ধমান প্ৰতিৰক্ষা সহযোগিতাৰ পৰ্যালোচনা কৰে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইজৰাইলৰ প্ৰতিৰক্ষা কোম্পানীসমূহক ভাৰতত সহ-উন্নয়ন আৰু সহ-উৎপাদনৰ সুযোগ লাভ কৰিবলৈ উৎসাহিত কৰে।

Prime Minister's Office
H.E. Lt Gen (Res) Benjamin Gantz, Deputy Prime Minister and Defence Minister of Israel calls on PM
02 JUN 2022 8:20PM by PIB Delhi
H.E. Lt Gen (Res) Benjamin Gantz, Deputy Prime Minister and Defence Minister of Israel, who is on an official visit to India, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The leaders reviewed the rapid growth in defence cooperation between India and Israel over the past few years. Prime Minister encouraged Israeli defence companies to benefit from opportunities of co-development and co-production in India.