ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇସ୍ରାଏଲର ଉପ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତଥା ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଫ୍ଟଲାଣ୍ଟ ଜେନେରାଲ୍ ବେଞ୍ଜାମିନ୍ ଗାଣ୍ଟଜ୍ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି
02 JUN 2022 8:20PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଆଜି ଇସ୍ରାଏଲର ଉପ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତଥା ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଫ୍ଟଲାଣ୍ଟ ଜେନେରାଲ୍ ବେଞ୍ଜାମିନ୍ ଗାଣ୍ଟଜ୍ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି ।
ନେତାମାନେ ଗତ କିଛି ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତ ଏବଂ ଇସ୍ରାଏଲ ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରତିରକ୍ଷା ସହଯୋଗର ଦ୍ରୁତ ଅଭିବୃଦ୍ଧିର ସମୀକ୍ଷା କରିଥିଲେ । ଭାରତରେ ସହ-ବିକାଶ ଏବଂ ସହ-ଉତ୍ପାଦନର ସୁଯୋଗରୁ ଉପକୃତ ହେବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଇସ୍ରାଏଲ୍ ପ୍ରତିରକ୍ଷା କମ୍ପାନୀଗୁଡିକୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିଥିଲେ ।

Prime Minister's Office
H.E. Lt Gen (Res) Benjamin Gantz, Deputy Prime Minister and Defence Minister of Israel calls on PM
02 JUN 2022 8:20PM by PIB Delhi
H.E. Lt Gen (Res) Benjamin Gantz, Deputy Prime Minister and Defence Minister of Israel, who is on an official visit to India, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The leaders reviewed the rapid growth in defence cooperation between India and Israel over the past few years. Prime Minister encouraged Israeli defence companies to benefit from opportunities of co-development and co-production in India.