প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইজ্রাএলগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর অমসুং দিফেন্স মিনিস্তর ঐচ.ই. লেফ্তনেন্ত জেনেরেল বেঞ্জামিন গেন্তজনা পি.এম.গা উনখ্রে
02 JUN 2022 8:20PM by PIB Imphal
ভারত্তা ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎ অমদা লৈরিবা ইজ্রাএলগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর অমসুং দিফেন্স মিনিস্তর ঐচ.ই. লেফ্তনেন্ত জেনেরেল বেঞ্জামিন গেন্তজনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে‍।
লুচিংবশিং অদুনা হৌখিবা চহি খরসিদা ভারত অমসুং ইজ্রাএলগী মরক্তা ঙাকশেলগী তেংবাংনবগী ফীভম থুনা হেনগৎলকপবু হন্না য়েংশিনখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা ইজ্রাএলগী দিফেন্স কম্পেনীশিংবু ভারত্তা কো-দেভেলপমেন্ত অমসুং কো-প্রদক্সন তৌনবগী খুদোংচাবা অসিগী কান্নবা লৌহৌনবা পুক্নিং থৌগৎখি‍।

Prime Minister's Office
H.E. Lt Gen (Res) Benjamin Gantz, Deputy Prime Minister and Defence Minister of Israel calls on PM
02 JUN 2022 8:20PM by PIB Delhi
H.E. Lt Gen (Res) Benjamin Gantz, Deputy Prime Minister and Defence Minister of Israel, who is on an official visit to India, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The leaders reviewed the rapid growth in defence cooperation between India and Israel over the past few years. Prime Minister encouraged Israeli defence companies to benefit from opportunities of co-development and co-production in India.