প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতনা কমদৌনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি শেমগৎলকখিবা মীওইশিং নীংশিংলিবগে হায়বসিদা য়ুম্ফম ওইবা ৱারেং অমা সেয়র তৌরক্লি
কলচরেল হেরিতেজ ঙাক শেন্দুনা থম্নবা লৈঙাক্না পায়খৎলিবা থৌরাংশিংগী মাইগোভ ত্বীত পরিং অমসু সেয়র তৌরক্লি
02 JUN 2022 1:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নামো এপকী বিকাস য়াত্রা সেক্সন্দা ৱারেং অমা সেয়র তৌরক্তুনা ভারতনা কমদৌনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি শেমগৎলকখিবা মীওইশিং নীংশিংলিবগে হায়বসিদা চাউরাকপা শক্তম অমা উৎলি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“চহি অসিদা ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিংগী মফমদা শর্দ্ধাঞ্জলি কৎচনবগী তাঞ্জা অমা ওইনা ঐখোয়না অজাদি কা অমৃৎ মহোৎসব পাঙথোক্লি‍। নামো এপকী বিকাস য়াত্রা সেক্সন্দা য়াওরিবা ৱারেং অসিনা ভারতনা কমদৌনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি শেমগৎলকখিবা মীওইশিং নীংশিংলিবগে হায়বগী শক্তম অমা উৎলি‍।
#8YearsOfPreservingCulture"
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নীংথিরবা নাৎপু ঙাক শেন্দুনা থম্নবা লৈঙাক্কী থবক থৌরমশিং উৎপা মাইগোভকী ত্বীত পরিং অমসু সেয়র তৌরকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“ঐখোয়না ঐখোয়গী নীংথিরবা নাৎকীদমক চাউথোকচরি অমদি মসিবু হরাও তয়াম্না পাঙথোক্নবা অমদি ঙাক শেন্দুনা থম্নবগী থবক পায়খৎনবা তাঞ্জা ফংবদা ঐখোয়না পুক্নিংদা নোল্লুকপগী ইথিল অমা ফাওরি”

Prime Minister's Office
PM shares an article on how India is remembering the greats who built our nation
Also shares MyGov tweet thread on the Government's work on preservation of cultural heritage
02 JUN 2022 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article of NaMo App's Vikas Yatra section giving glimpses of how India is remembering the greats who built our nation.
The Prime Minister tweeted;
"This year we mark Azadi Ka Amrit Mahotsav, an occasion to pay tributes to our freedom fighters. This article on the NaMo App’s Vikas Yatra section gives you a glimpse of how India is remembering the greats who built our nation.
#8YearsOfPreservingCulture"
The Prime Minister also shared a tweet thread by MyGov highlighting the Government's work for preservation of India's glorious culture.
The Prime Minister tweeted :
"We take great pride in our glorious culture and we are humbled to have got the opportunity to work for it’s preservation as well as celebration. #8YearsOfPreservingCulture"