Prime Minister's Office
PM shares an article on how India is remembering the greats who built our nation
Also shares MyGov tweet thread on the Government's work on preservation of cultural heritage
02 JUN 2022 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article of NaMo App's Vikas Yatra section giving glimpses of how India is remembering the greats who built our nation.
The Prime Minister tweeted;
"This year we mark Azadi Ka Amrit Mahotsav, an occasion to pay tributes to our freedom fighters. This article on the NaMo App’s Vikas Yatra section gives you a glimpse of how India is remembering the greats who built our nation.
#8YearsOfPreservingCulture"
The Prime Minister also shared a tweet thread by MyGov highlighting the Government's work for preservation of India's glorious culture.
The Prime Minister tweeted :
"We take great pride in our glorious culture and we are humbled to have got the opportunity to work for it’s preservation as well as celebration. #8YearsOfPreservingCulture"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମ ଦେଶ ଗଠନ କରିଥିବା ମହାନ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କୁ ଭାରତ କିପରି ମନେ ରଖିଛି ସେ ସମ୍ବନ୍ଧରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି
ସାଂସ୍କୃତିକ ଐତିହ୍ୟର ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ସରକାରଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ ଉପରେ ମାଇ ଗଭ୍‍ ଟୁଇଟ୍‌କୁ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି
02 JUN 2022 1:08PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନମୋ ଆପର ବିକାଶ ଯାତ୍ରା ବିଭାଗର ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯାହା ଆମ ଦେଶ ଗଠନ କରିଥିବା ମହାନ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କୁ ଭାରତ କିପରି ସ୍ମରଣ କରୁଛି ତାହାର ଝଲକ ପ୍ରଦାନ କରୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହି ବର୍ଷ ଆମେ ଆଜାଦୀ କା ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବ ପାଳନ କରୁଛୁ ଯାହାକି ଆମର ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିବାର ଏକ ଉତ୍ସବ । ନମୋ ଆପର ବିକାଶ ଯାତ୍ରା ବିଭାଗରେ ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧ ଆମ ଦେଶ ଗଠନ କରିଥିବା ମହାନ ବ୍ୟକ୍ତିମାନଙ୍କୁ କିପରି ସ୍ମରଣ କରୁଛି ତାହାର ଝଲକ ଦିଏ ।”
#8YearsOfPreservingCulture"
ଭାରତର ଗୌରବମୟ ସଂସ୍କୃତିର ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ସରକାରଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ଉଲ୍ଲେଖକରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମାଇ ଗଭଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟ୍ ସୂତ୍ରକୁ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଆମେ ଆମର ଗୌରବମୟ ସଂସ୍କୃତି ପାଇଁ ଅତ୍ୟଧିକ ଗର୍ବିତ ଏବଂ ଏହାର ସଂରକ୍ଷଣ ତଥା ଉତ୍ସବ ପାଳନ ପାଇଁ କାର୍ଯ୍ୟ କରିବାର ସୁଯୋଗ ପାଇ ଆମେ ଆନନ୍ଦିତ ।” #8YearsOfPreservingCulture"