প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্বাদ লুচিংবশিংগী মীফমগী নাকলদা প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
24 MAY 2022 2:24PM by PIB Imphal
জপানগী তোকিওদা পাংথোক্লিবা ক্বাদ লুচিংবশিংগী মীফমগী নাকলদা মে ২৩ ২০২২দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এন্থোনি অলবানিসকা লৈবাক অনিগী ওইবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
মহাক্না মীখলদা মাইপাক্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী অলবানিস থাগৎখি। ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ঙাক-শেন, মেনুফেকচরিং, রিনিউএবল ইনর্জি, গ্রিন হায়দ্রোজেন, ইজুকেসন, সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজি, লৌউ-শিংউগী লমদা থিজিনবা, শান্ন-খোৎনবা অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরীশিংগী য়াওনা কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনর্সিপকী মখাদা হিরম কয়া মতেং পাংনরিবশিং লুচিংবা অনিনা অমুক হন্না য়েংশিনখি। লৈবাক অনিগী লৈনরিবা মরী অসি অফবা মাইকৈদা মখা তানা চৎথনবা মখোয়গী অপাম্বা অদু লুচিংবা অনিমক্না থমখি।
অথুবা মতম অমদা ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীদা চেবাউ অমা পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Australian Prime Minister on the sidelines of the Quad Leaders’ Summit
24 MAY 2022 2:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with Australian Prime Minister H.E. Mr. Anthony Albanese on 24 May 2022 on the sidelines of the Quad Leaders’ Summit in Tokyo, Japan.
Prime Minister congratulated Prime Minister Albanese for his election victory. Both leaders reviewed the multi-faceted cooperation under the Comprehensive Strategic Partnership, including in trade & investment, defence manufacturing, renewable energy including green hydrogen, education, science and technology, agricultural research, sports and people-to-people ties. Both Prime Ministers affirmed their desire to continue the positive momentum in the bilateral relationship.
Prime Minister extended an invitation to the Australian Prime Minister to visit India at an early date.