ସୂଚନା ଓ ପ୍ରସାରଣ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କାନ୍ସ ଗସ୍ତରେ ଯିବେ କେନ୍ଦ୍ର ରାଷ୍ଟ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଡଃ ଏଲ ମୁରୁଗାନ
20 MAY 2022 12:22PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ସୂଚନା ଓ ପ୍ରସାରଣ ରାଷ୍ଟ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଡଃ ଏଲ ମୁରୁଗାନ ଫ୍ରାନ୍ସ ଗସ୍ତରେ ଯାଉଛନ୍ତି । ମେ ୨୨ରୁ ୨୪, ୨୦୨୨ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ କାନ୍ସ ଫିଲ୍ମ ଫେଷ୍ଟିଭାଲରେ ଯୋଗ ଦେବା ପାଇଁ ଡଃ ମୁରୁଗାନ ଶନିବାର, ମେ ୨୧, ୨୦୨୨ରେ ଫ୍ରାନ୍ସ ଗସ୍ତରେ ବାହାରିବେ ।
ମେ ୨୨, ୨୦୨୨ରେ ଫ୍ରାନ୍ସରେ ପହଞ୍ଚି ଡଃ ଏଲ. ମୁରୁଗାନ କାନ୍ସ ଫିଲ୍ମ ଫେଷ୍ଟିଭାଲର ବିଭିନ୍ନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ଓ ବୈଠକରେ ଭାଗ ନେବେ ।
ମେ ୨୫, ୨୦୨୨ ସକାଳେ ଡଃ ମୁରୁଗାନ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ପହଞ୍ଚିବେ ।

Ministry of Information & Broadcasting
Union Minister of State Dr. L Murugan to visit Cannes
20 MAY 2022 12:22PM by PIB Delhi
Union Minister of State for Information and Broadcasting, Dr. L. Murugan is set to embark on a visit to France. Dr Murugan will leave for France on Saturday, May 21, 2022 to attend Cannes Film Festival from May 22 to 24, 2022.
Dr. L. Murugan, will reach France on 22 May, 2022 and thereafter will attend various events and meetings at the Cannes Film Festival.
Dr. Murugan, will reach New Delhi in the Morning of 25th May 2022.