প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎ অমদা প্রধান মন্ত্রী নেপালগী লুম্বিনীদা থুংখ্রে
16 MAY 2022 11:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বুদ্ধ জয়েন্তিগী য়াইফরবা থৌরম অসিগা চাননা ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎ অমদা ঙসি অয়ুক নেপালগী লুম্বিনীদা থুংখ্রে।
২. লুম্বিনীদা থুংখিবদা প্রধান মন্ত্রীবু নেপালগী প্রধান মন্ত্রী, রাইৎ ওনরেবল শের বহাদুর দেউবা, মহাক্কী লোইনবী দা. অর্জু রানা দেউবা, অমসুং নেপাল সরকারগী মন্ত্রী কয়ামরুমনা তরাম্না ওকখি।
৩. প্রধান মন্ত্রী ওইনা মসি মহাক্না নেপালদা চৎপা মহাক্কী মঙাশুবা অমসুং লুম্বিনীদা চৎপা অহানবা খোঙচৎ ওইরি।

Prime Minister's Office
Arrival of Prime Minister to Lumbini, Nepal on an official visit
16 MAY 2022 11:56AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi arrived in Lumbini, Nepal this morning on an official visit, coinciding with the auspicious occasion of Buddha Jayanti.
On arrival at Lumbini, Prime Minister was warmly received by the Prime Minister of Nepal, Rt. Hon’ble Sher Bahadur Deuba, his spouse Dr. Arzu Rana Deuba, and several Ministers from the Government of Nepal.
As Prime Minister, this is his fifth visit to Nepal and first to Lumbini.