প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰসিদ্ধ সন্তুৰ বিশাৰদ পণ্ডিত শিৱকুমাৰ শৰ্মাৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
10 MAY 2022 1:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰসিদ্ধ সন্তুৰ বাদক পণ্ডিত শিৱকুমাৰ শৰ্মাৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"পণ্ডিত শিৱকুমাৰ শৰ্মা জীৰ মৃত্যু আমাৰ সাংস্কৃতিক জগতখনৰ বাবে বৃহৎ ক্ষতি। তেওঁ সন্তুৰক বিশ্ব স্তৰত জনপ্ৰিয় কৰি তুলিছিল। তেওঁৰ সংগীতে আগন্তুক প্ৰজন্মসমূহক বিমুগ্ধ কৰি থাকিব। মই তেওঁৰে হোৱা মত-বিনিময়ক সস্নেহে মনত ৰাখিছো। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জনালো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Santoor maestro, Pandit Shivkumar Sharma
10 MAY 2022 1:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Santoor maestro, Pandit Shivkumar Sharma.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Our cultural world is poorer with the demise of Pandit Shivkumar Sharma Ji. He popularised the Santoor at a global level. His music will continue to enthral the coming generations. I fondly remember my interactions with him. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."