প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সনতুরগী শকনাইরবা, পন্দিৎ শিবকুমার শর্মানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
10 MAY 2022 1:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সনতুরগী শকনাইরবা পন্দিৎ শিবকুমার শর্মানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী কলচরগী লম অসি পন্দিৎ শিবকুমার শর্মাজীনা লৈখিদবদা চাং তাথরে। মহাক্না মালেমগী থাক্তা সনতুরবু পুখৎখি। মহাক্কী ঈশৈনা তুংদা লাক্কদবা মীরোলশিংবু লেপ্পা লৈতনা শুমহৎখিগনি। মহাক্কা লোয়ননা ৱারী শাখিবা অদু ঐহাক্না নীংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Santoor maestro, Pandit Shivkumar Sharma
10 MAY 2022 1:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Santoor maestro, Pandit Shivkumar Sharma.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Our cultural world is poorer with the demise of Pandit Shivkumar Sharma Ji. He popularised the Santoor at a global level. His music will continue to enthral the coming generations. I fondly remember my interactions with him. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."