প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম জয়ন্তীত গেপাল কৃষ্ণ গোখলেলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য
09 MAY 2022 8:57AM by PIB Guwahati
জন্ম জয়ন্তীত গোপাল কৃষণ গোখলেলৈ শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“মহান গোপাল কৃষ্ণ গোখলেলৈ তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য জনাইছো। স্বাধীনতা সংগ্ৰামত তেওঁ আগবঢ়োৱা অৱদান নিতান্তই পাহৰিব নোৱাৰা! গণতান্ত্ৰিক প্ৰমূল্য আৰু সামাজিক সবলিকৰণৰ প্ৰতি তেওঁ প্ৰদৰ্শন কৰা দায়বদ্ধতাই আমাক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে”!
— Narendra Modi (@narendramodi) May 9, 2022

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary
09 MAY 2022 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the great Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to the great Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary. His contribution to our freedom struggle is unforgettable. His unwavering commitment to democratic principles and social empowerment keeps motivating us."