প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গোপাল কৃষ্ণ গোখলেবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
09 MAY 2022 8:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অথৌবা গোপাল কৃষ্ণ গোখলেবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অথৌবা গোপাল কৃষ্ণ গোখলেবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না ঐখোয়গী নীংতম লানদা শরুক তম্লমখিবা অদু কাউঙমদনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী নীংতম্বা পাম্বগী ৱাখল্লোনশিং অমসুং খুন্নাইবু শক্তি পীনবা হোৎনখিবা লেংদ্রবা ফিরেপ অদুনা ঐখোয়বু ইথিল পীদুনা লৈহৌরগনি।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary
09 MAY 2022 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the great Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to the great Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary. His contribution to our freedom struggle is unforgettable. His unwavering commitment to democratic principles and social empowerment keeps motivating us."