প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মাদাগাস্কাৰৰ ৰাষ্ট্ৰপতিক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে আৰু জলবায়ু পৰিৱৰ্তনৰ ফলত দ্বীপ ৰাষ্ট্ৰসমূহে সন্মুখীন হোৱা সমস্যাৰ সমাধানৰ ক্ষেত্ৰত চিডিআৰআইৰ প্ৰচেষ্টাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে
05 MAY 2022 6:25PM by PIB Guwahati
মিত্ৰজোঁটৰ জৰিয়তে জলবায়ু পৰিৱৰ্তন আৰু দুৰ্যোগ প্ৰতিৰোধী উদ্যোগৰ প্ৰচাৰৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ অগ্ৰণী ভূমিকাক স্বীকৃতি দিয়াৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাদাগাস্কাৰৰ ৰাষ্ট্ৰপতি এণ্ড্ৰী নিৰিনা ৰাজোলিনাক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
মাদাগাস্কাৰৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে কৰা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"ধন্যবাদ ৰাষ্ট্ৰপতি @SE_Rajoelina। চিডিআৰআই-ৰ জৰিয়তে দীৰ্ঘস্থায়ী এক আন্তঃগাঁথনি গঢ়ি তোলাৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ উদ্যোগৰ মূল লক্ষ্য জলবায়ু পৰিৱৰ্তনৰ ফলত দ্বীপ ৰাষ্ট্ৰসমূহে যি সমস্যাৰ সন্মুখীন হৈছে, তাৰ সমাধান কৰা।"

Prime Minister's Office
PM thanks President of Madagascar and highlights the challenges faced by Island States due to climate change in CDRI efforts
05 MAY 2022 6:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked the President of Madagascar H..E. Andry Nirina Rajoelina for acknowledging India's leadership in promoting climate and disaster resilience through coalition.
In response of tweet by the President of Madagascar, the Prime Minister tweeted;
"Thank you President @SE_Rajoelina. The challenges faced by Island States due to climate change are a key focus of our efforts under the CDRI initiative to create resilient infrastructure."