ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସିଡିଆରଆଇ ପ୍ରୟାସରେ ଜଳବାୟୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହେତୁ ଦ୍ୱୀପପୁଞ୍ଜ ରାଜ୍ୟଗୁଡିକ ସମ୍ମୁଖୀନ ହେଉଥିବା ଆହ୍ୱାନଗୁଡିକ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ ପାଇଁ ମାଡାଗାସ୍କରର ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 MAY 2022 6:25PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମାଡାଗାସ୍କରର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ମାନ୍ୟବର ଆଣ୍ଡ୍ରି ନିରିନା ରାଜୋଏଲିନାଙ୍କୁ ମିଳିତ ଉଦ୍ୟମରେ ଜଳବାୟୁ ଏବଂ ବିପର୍ଯ୍ୟୟ ସହନଶୀଳ ପାଇଁ ଭାରତର ନେତୃତ୍ୱକୁ ସ୍ୱୀକାର କରିଥିବାରୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ମାଡାଗାସ୍କରର ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଧନ୍ୟବାଦ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ରାଜୋଏଲିନା । ଜଳବାୟୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହେତୁ ଦ୍ୱୀପପୁଞ୍ଜ ରାଜ୍ୟଗୁଡିକ ସମ୍ମୁଖୀନ ହେଉଥିବା ଆହ୍ୱାନଗୁଡିକ ଲାଗି ସହନଶୀଳ ଭିତ୍ତିଭୂମି ସୃଷ୍ଟି ପାଇଁ ସିଡିଆରଆଇ ପଦକ୍ଷେପ ଅଧୀନରେ ଆମର ପ୍ରୟାସର ଏକ ପ୍ରମୁଖ ଲକ୍ଷ୍ୟ ଅଟେ ।”

Prime Minister's Office
PM thanks President of Madagascar and highlights the challenges faced by Island States due to climate change in CDRI efforts
05 MAY 2022 6:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked the President of Madagascar H..E. Andry Nirina Rajoelina for acknowledging India's leadership in promoting climate and disaster resilience through coalition.
In response of tweet by the President of Madagascar, the Prime Minister tweeted;
"Thank you President @SE_Rajoelina. The challenges faced by Island States due to climate change are a key focus of our efforts under the CDRI initiative to create resilient infrastructure."