Prime Minister's Office
PM thanks President of Madagascar and highlights the challenges faced by Island States due to climate change in CDRI efforts
05 MAY 2022 6:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked the President of Madagascar H..E. Andry Nirina Rajoelina for acknowledging India's leadership in promoting climate and disaster resilience through coalition.
In response of tweet by the President of Madagascar, the Prime Minister tweeted;
"Thank you President @SE_Rajoelina. The challenges faced by Island States due to climate change are a key focus of our efforts under the CDRI initiative to create resilient infrastructure."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মেদাগাস্করগী প্রেসিদেন্তবু থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং সি.দি.আর.আই.না হোৎনরিবশিং অদুদা মহৌশাগী অইং-অশাদা অহোংবা লাকপনা মরম ওইরগা আইলেন্দ স্তেতশিংনা মায়োক্নরিবা শিংনবশিং অদুবু পনখি
05 MAY 2022 6:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাইকৈ অনি চুংশিন্নদুনা মহৌশাগী অইং-অশা অসমুং অমাং-অতা ঙাকথোকচবা অসিবু য়োকখৎপদা ভারতকী লুচিং অসিবু মশক খঙবীবগীদমক্তা মেদাগাস্করগী প্রেসিদেন্ত, ঐচ.ই. এন্দ্রী নিরিনা রাজোলিনাবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
মেদাগাস্করগী প্রেসিদেন্তনা ত্বীতকী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি;
“প্রেসিদেন্ত @SE_Rajoelina বু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহৌশাগী অইং-অশাদা অহোংবা লাকপনা মরম ওইরগা আইলেন্দ স্তেতশিংনা মায়োক্নরিবা শিংনবশিং অদুননা অরিবা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমা শেম্নবা সি.দি.আর.আই.গী অনৌবা খোংথাংগী মখাদা ঐখোয়না হোৎনরিবশিং অদুগী মরু ওইবা ফোকসনি”