প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেলঙ্গানাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদ্রবশিংদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা নংলবা মীওইশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
09 MAY 2022 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গানাগী কামারেদ্দী জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা তেলঙ্গানাগী কামারেদ্দী জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা অৱাবা নংলবা মীওইশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“তেলঙ্গানাগী কামারেদ্দী জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না মরম ওইরগা লৈখিদ্রবশিংগীদমক নুংঙাইতবা পোকই। অৱাবা নংলবা ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোক-অপন নংলবশিংগীদমক থৌনিজরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২/২ পীরগনি। অশোকপা নংলবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. মোদী”

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to an accident in Telangana
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
09 MAY 2022 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident in Kamareddy district, Telangana. Shri Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of an accident in Kamareddy district, Telangana.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Distressed by the loss of lives due to an accident in Kamareddy district, Telangana. Condolences to the bereaved families and prayers with the injured. Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM Modi"